Malzemeler
istediğiniz kadar ceviz
istediğiniz kadar kayısı
istediğiniz kadar dondurma (üzeri için)
2.5 su bardağı su
1 su bardağı şeker
yarım çay bardağı sıvı yağ
istediğiniz kadar kaymak (üzeri için)
Hazırlanışı
Kuru kayısıları yıkayın ve ondan sonra içlerini açın ve cevizleri doldurun tencereye dizin. Üstüne şekeri, suyu ve sıvı yağı dökün, ocağa koyun. Kayısıların altı kızarıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra isteğe göre dondurma ya da kaymak ile yiyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
istediğiniz kadar ceviz
istediğiniz kadar kayısı
istediğiniz kadar dondurma (üzeri için)
2.5 su bardağı su
1 su bardağı şeker
yarım çay bardağı sıvı yağ
istediğiniz kadar kaymak (üzeri için)
Hazırlanışı
Kuru kayısıları yıkayın ve ondan sonra içlerini açın ve cevizleri doldurun tencereye dizin. Üstüne şekeri, suyu ve sıvı yağı dökün, ocağa koyun. Kayısıların altı kızarıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra isteğe göre dondurma ya da kaymak ile yiyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
C.tesi Kas. 13, 2010 2:56 pm tarafından efsane
» AtakaN_05 Daha neolsun
C.tesi Kas. 06, 2010 5:18 am tarafından DisCoNNeCt
» Server de ki Gorevkilerin hakkın da
C.tesi Ekim 30, 2010 4:18 am tarafından DisCoNNeCt
» Nohutlu Gurcu Çorbası
Cuma Ekim 29, 2010 10:04 am tarafından Cin
» din büyüklerimizden güzel sözler
Salı Ekim 26, 2010 4:19 am tarafından DisCoNNeCt
» salatı tefriciye'nin hukmu nedir?
Salı Ekim 26, 2010 4:14 am tarafından DisCoNNeCt
» ibâdet nedir
Salı Ekim 26, 2010 4:14 am tarafından DisCoNNeCt
» PEYGAMBERİ ANLAMAK SÜNNETULLAH'IN ÇEMBERİNDEN GEÇER.
Salı Ekim 26, 2010 4:12 am tarafından DisCoNNeCt
» Tevbe - islami şiir - Dini video klip
Salı Ekim 26, 2010 12:54 am tarafından DisCoNNeCt